NYHEDER


Pressemeddelelse: Bossen & Bumsen skifter navn til Five* Burger And Shakes

01-03-2019

PRESSEMEDDELELSE - 01. MARTS 2019

Kære kunder,

Der er slet ingen tvivl: Det er her, du finder Hillerøds bedste burgere. Men det var formentlig ikke det, de fleste tænkte på, når de hørte navnet Bossen & Bumsen.

Det har vi taget konsekvensen af nu og skiftet navn til Five* Burger And Shakes. Det navn signalerer klart, hvad vi står for og vil skabe et fremtidssikret fundament og give os bedre mulighed for at nå ud til nye kunder i lokalområdet.

Rent markedsføringsmæssigt var der noget med det navn, som ikke fungerede. Det kan misforstås, og det blev misforstået – mange troede, at Bossen & Bumsen har noget med en hollywood film at gøre.

Vi mener, at det giver rigtig god mening at skifte navn i sådan en situation, hvor konkurrencen samtidig er hård fra andre aktører, for at eliminere usikkerheden i forhold til navnet.

Normalt giver et navneskift isoleret set ikke nogen umiddelbar værditilvækst for en virksomhed som vores, men i det her tilfælde med Bossen & Bumsen og Five* Burger And Shakes kan det godt gå hen og resultere i det, fordi det gamle navn har været så misvisende.

Vi håber at I vil tage godt imod vores nye navn og identitet og bare rolig – burgerne er stadigvæk de bedste i Hillerød.

Vi ses i butikken på Søndre Jernbanevej 3A, 3400 Hillerød

 

 

Adresse

Søndre Jernbanevej 3A
3400 Hillerød

Kontakt

Åbningstider

Tirsdag – Torsdag                          15:00 – 20:00
 Fredag – Søndag                          15:00 – 21:00